Herbalia Rost Herbalia Rost méregtelenítő
4.6 17
159 L 139 L
Fibra Herbs este un produs de detoxifiere care ajută la curăţarea organismului de substanţe nocive depuse, precum şi la înlocuirea vitaminelor şi oligoalimentelor necesare.
Herbalia +49-8921093975 info@natural-herbs.eu
Nyelválasztó
DEUTSCHE QUALITÄT ®
Herbalia Rost méregtelenítő
  info@natural-herbs.eu
  +49-8921093975
Natural Herbs Mărturii
0 buc
Herbalia
RON

Termeni şi condiţii generale

 • Accesul si utilizarea site-ului http://http://www.detoxifiere-herbalia.com//se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Site-ul http://www.detoxifiere-herbalia.com/ este proprietatea companiei SC MedicalRo SRL,

 • http://www.detoxifiere-herbalia.com/ isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
  http://www.detoxifiere-herbalia.com/ nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
  http://www.detoxifiere-herbalia.com/ poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 • Intregul continut al site-ului http://www.detoxifiere-herbalia.com/ – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea companiei SC MedicalRo SRL si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MedicalRo SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. SC MedicalRo SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita companiei, produsele, serviciile si angajatii acestora.
  Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 • Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 • Nu se permite urmatoarele in cazul utilizarii site-lui : copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site.
  Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop.
  Incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua SC MedicalRo SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua SC MedicalRo SRL care nu sunt publice, fara autorizatie
  Folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (.spamming.) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
  Infractiunile enumerate de mai sus, SC MedicalRo SRL isi rezerva dreptul sa fie sanctionate cu 2000 (doua mii) de euro, dar nu exclude faptul ca poate sa decurga la cererea unei compensari mai ridicate.

 • Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

 • Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Inaintea achizitionarii produselor, este recomandat sa cititi cu atentie prospectul. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 • SC MedicalRo SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul http://www.detoxifiere-herbalia.com/ si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.SC MedicalRo SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numelehttp://www.detoxifiere-herbalia.com/ sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

 • Informatiile personale puse la dispozitia site-ului http://www.detoxifiere-herbalia.com/ pentru a putea primi sau utiliza unele servicii, bunuri sau produse, sunt protejate in conditiile Legii 677/2001.
  Prin completarea campurilor din formularele online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date SC MedicalRo SRL si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre. La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la info@detoxifiere-herbalia.com, SC MedicalRo SRL se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  SC MedicalRo SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
  SC MedicalRo SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
  SC MedicalRo SRL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile SC MedicalRo SRL.

 • SC MedicalRo SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment, precum si modificarile referitoare la descrierea, pretul produselor, etc. Orice modificare va fi facuta publicape site-ul oficial http://www.detoxifiere-herbalia.com/ si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.